BEKİR SAÇAR | SUNSET GRILL&BAR 30 YAŞINDA

 İstanbul’da neredeyse her gün onlarca yeni restoran açılıyor, maalesef bir o kadarı da kapanıyor. Paris, Londra, Tokyo ve New York gibi şehirlerde 100 yılı aşkın süredir hizmet veren restoran sayısı hayli fazla. Biz de ise bırakın 100 yılı, 10 yıl ayakta kalabilen işletmelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Bunu başarabilenlerden biri de İstanbul, Ulus’taki muhteşem Boğaz manzaralı Sunset Grill&Bar. Barış Tansever’in genç yaşında açtığı mekan 30 yaşına girdi. Misafirlerine dünyanın en leziz yemeklerini sunmayı ilke haline getiren Tansever’in restoranında çok sayıda dünyaca ünlü, ödüllü şefler çalışıyor. Şimdi buna bir yenisini…

Devamı

Ersoy’un Venedik Pozu

Türkiye’de yaşayan heykeltraş Asmer Sultanova, 60. Venedik Bienali’ne katıldı. ‘Bunny and Eggy’ adlı eserini Giardini Della Marinaressa Garden’da sergiledi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile eşi Pervin Ersoy da sergiyi gezip sanatçının tavşan heykelinin önünde poz verdi.

Devamı

Hasan Can Kaya Oxford’da

Komedi dünyasının yıldız ismi Hasan Can Kaya, iki yıl önce Oxford Üniversitesi’nde büyük ilgi gören söyleşisinin ardından, aldığı davet üzerine bu kez efsane programı Konuşanlar’ı Oxford’a taşıdı.  Harry Potter’ın da çekildiği tarihi atmosferiyle ünlü Divinity School, kapılarını ünlü komedyen Hasan Can Kaya için açtı. Yüzlerce ünlü bilim insanının eğitim gördüğü tarihi salonda ilk kez bir Türk sanatçı gösteri sergiledi.  Üniversitenin öğrencileri ve görevli akademisyenlerinden oluşan yaklaşık 50 seyircinin alındığı mekanda şovunu gerçekleştiren sanatçı böylece tarihe geçmiş oldu.

Devamı

Shakira NEDO Giydi

Nedret Taciroğlu’nun “NEDO” marka tasarımlarını tercih eden dünyaca ünlü isimler kervanına Jennifer Lopez, Lady Gaga ve Paris Hilton’dan sonra Shakira da katıldı. Kolombiyalı şarkıcı, uluslararası otel ve kafe zincirine sahip olan ikonik bir markanın reklam kampanyasında Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve Amerikalı müzisyen John Legend ile kamera karşısına geçti. Shakira’nın çekimlerde giydiği Nedret Taciroğlu tasarımı elbise çok konuşuldu.

Devamı