23-29 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Koç

koç burcu


Koç burçlarını kariyer ve finansal konuların öne çıkacağı, iş hayatında fırsatlarla karşılaşacakları bir hafta bekliyor. Acele kararlardan kaçınmak, temkinli yaklaşım önemli olacak.  23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi duygusal deneyimlerinizi etkileyebilir, ilişkileriniz bundan etkilenebilir. 25 Eylül itibariyle ani tepkiler vermeden önce sabrınızı korumaya dikkat edin.

Boğa

boğa burcu

Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs 23 Eylül itibariyle  Akrep burcuna geçiş yapıyor. Dolayısıyla bu durum ikili ilişkilere olan tavrınızı etkileyebilir. Sosyal çevre, dostluklar, arkadaşlıklar, yeni insanlarla tanışma noktasında güzel gelişmeler yaşanabilir.  Fakat farklı görüşteki kişilere anlayışlı olmaya dikkat edin. Finansal konulara ve ani oluşabilecek harcamalara dikkat.

İkizler

ikizler burcu

23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ikizler burcunun iş ve sorumluluklara verdiği önemi artırabilir. Kariyer ve iş hayatında hareketlenmeler yaşanabilir. Değişiklik düşündüğünüz alanlarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte artan iletişim trafiğinde oluşabilecek yorgunluklar esnasında stres seviyenizi korumaya dikkat edin. İlişkilerde sevgi sizinle.

Yengeç

yengeç burcu

23 Eylül ile birlikte Venüs’ün Akrep burcuna geçişi aşk hayatında hareketlilikler yaratabilir ve ya aile ve ev hayatında denge kurmak zorunlulukları ortaya çıkabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceğiniz bir hafta olacak. Yaşamınızda yeni gelişmeler devreye girebilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken eski olaylara aşırı odaklanmamaya çalışın. Sağlık konusunda kendinize özeni artırın.

Aslan

aslan burcu


Aslan burçları için iş hayatında enerji artışı söz konusu.  Fırsatları doğru değerlendirirseniz önemli başarılara imza atma şansınız yüksek. Karar verirken doğru kriterleri göz önünde bulundurmaya dikkat edin.  23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi aile ve ev yaşamınızı etkileyebilir. İlişkilerde bağ kurma ihtiyacı artıyor.

Başak

başak burcu

23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle hayatınızda hareketlilikler yaşanabilir. Özellikle iş ve sağlık konularına dikkat. Sosyalleşme, görüşmeler ve ziyaretlerde artışlar görülebilir. Bu yoğun tempoyu doğru beslenme ve dinlenmeyle sürdürmek sağlık açısından önemli. İlişkilerde ise romantizme zaman ayırın. Ruh, beden ve zihninizin dengesini koruyarak geçirmeniz gereken bir hafta.

Terazi

terazi burcu

Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs, burcunuzdan Akrep burcuna geçiş yapıyor. Kişisel değerlerinize verdiğiniz önem artacak. Yaratıcılık ve kişisel gelişim fırsatları sizin için önem kazanacak. Hobiler ve kişisel gelişime yönelik uğraşlar, eğitimler ilginizi çekebilir. Kendinize şans tanıyın.  Bu hafta artan yaratıcılığınızla  gelir kaynaklarınızı artırma veya finansal konularda derinlemesine bir analiz yapma imkanı da yakalayabilirsiniz.

Akrep

akrep burcu

23 Eylül’de Venüs’ün burcunuza geçişiyle birlikte evinize ve ailenize odaklanmanız gereken konular ortaya çıkabilir. Yapmayı planladığınız yenilikler için güzel bir dönem olabilir. Aynı zamanda bu durum kendi iç dünyanız içinde geçerli. Bedeninizin ve ruhsal dünyanızın ihtiyaç ve isteklerine yönelik dikkatinizi artırmanızı yeni değişim ve dönüşümlere yol açabilir. Kendinize göstereceğiniz öz şefkat dışarıya daha özgüvenli ve cazibeli bir görünüm sergilemenizi sağlayabilir.

Yay

yay burcu

Venüs’ün Akrep burcundaki yolculuğuyla birlikte bilinçaltı ve iç dünyanızda yaşayacağınız süreçlere dönüşüm imkanları getiriyor. Bastırdığınız fakat yüzleşmeniz gereken konular yeniden karşınıza çıkabilir.  Duygusal ifade etmede zorluklar yaşayabilirsiniz fakat unutmayın duyguları anlamlandırmak ve anlamak onların ortaya çıkardığı eylemlerimiz çözümlemede büyük farkındalık sağlıyor. Bu yüzden iletişimin önemli olduğu bir hafta olacak. Seyahat ve ya eğitimle ilgili iyi geleceğini düşündüğünüz kararlar alabilirsiniz.

Oğlak

oğlak burcu

Venüs’ün akrep burcuna geçmesinin etkileri sosyal çevrenizle iletişim ve etkileşimde seçici kararlar almanıza yol açabilir. Özellikle ortak duyarlılıklara sahip olduğunuz gruplarla ve ya kişilerle projelerde yer almak ve ya birlikte fikirler geliştirmek destekleyici olabilir. Böyle ortamlarda yer alarak enerjinizi dışarıya yansıtabilir ve dışadönük tutum sergileyebilirsiniz. Finansal konular, yatırımlar, birikimler konularında önemli karar süreçleri ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde duygusal yoğunluğunuzda artış yaşanabilir.

Kova

kova burcu

Yeni başlangıçlarla karşılaşabileceğiniz bir hafta. Venüs burcunuzu kariyer, yeni sorumluluklar ve insiyatif alma yeni bağlantılar geliştirme konularında etkiliyor. Bu konularda yaşayacağınız ilerlemelerle kişisel gelişiminizi destekleyecek, yeni fırsatlara hazır bulunuşunuzu artıracak arayışlara, gelişimlere açık olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye ve yaşamda ilerlemeye dair tutku ve hırsınız artabilir. İlişkilerle ilgili sürpriz gelişmeler, karşılaşmalar yaşanabilir.

Balık

balık burcu

İç dünyanıza odaklanma, kendini dinlemenin ön planda olacağı bir hafta olacak. Yaşamınıza yeni perspektiflerden bakma, size fayda sağlamayan düşünceleri ve alışkanlıkları eleme yoluna gidebilirsiniz. Bu yaklaşımınız hayatınıza yeni fırsatların ve insanların katılmasına imkan sağlayabilir. İş hayatınızda gerçekleşecek ilerlemelerle ve  güzel sonuçlarla karşılaşabileceğiniz bir hafta sizi bekliyor.

İlgili Konular