New York Moda Haftasıyla 2025 İlkbahar/Yaz

New York Moda Haftası (NYFW), bu sene 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Tüm dünyanın gözünün New York’a çevrildiği bu prestijli etkinlikde İlkbahar-Yaz 2025 sezonunun stil kodları da bizlerle paylaşılmış oldu. Sergilenen koleksiyonlar en temelinde ilkbahar-yaz 2025’te romantik bir estetiğin bizlerle buluşacağını gösteriyor. İşte bir çok tasarımcının dantellere, feminen detaylara, akışkan kumaşlara ve pastel tonlara yer verdiği koleksiyonlarda öne çıkan detaylar…

MICHAEL KORS SS25

Michael Kors, NYFW defilesinde pistteki doğal renkler ve siyah kayalar Amalfi Sahili plajlarındaki atmosferi canlandırmak için uygulandı. Dantel detaylar, akışkan siluetler ve ve rafya kullanımı öne çıktı.

MK SS2025

MK SS2025

Hafif kumaşların kullanıldığı hareketli, akışkan kesimler, zarif ve romantik bir görünümü gözler önüne seriyor. Hareketin yarattığı dinamizm 2025 ilkbahar ve yazında bizlere eşlik edecek.

TOMMY HILFIGER SS25

TH SS25

Tommy Hilfiger, Staten Island Feribotu’nda gerçekleşen SS25 şovunda, deniz temalı hırkalara, büyük beden kazaklara ve preppy pantolonlara yer verdi.

POLO RALPH LAUREN SS25

PRL SS25

Dantel ve şifon kumaşlar, koleksiyonlara feminen, gizemli bir görünümün yanında elegan bir estetik sağlıyor.

TORY BURCH SS25

TORY BURCH SS25

Yatayda ve düşeyde havuz mozaiklerinin eşlik ettiği bir defile atmosferi…Tory Burch, rahatlığı ve bohem şıklığı sofistike detaylarla sunuyor. Koleksiyon, doğal tonlar ve akıcı kumaşlarla rahat bir stil vaadediyor. Etnik desenler ve zarif aksesuarlar öne çıkıyor

CHRISTIAN COWAN SS25

East River üzerindeki gerçekleşen şovda, modeller 1920’lerin ve 1940’ların gizemine gönderme yapan cesur küt kesimli saçlarıyla hem cesur hem de ışıltılı silüetlerle boy gösterdiler.

OFF WHITE SS 25

Brooklyn’de bir basketbol sahasında sahnelenen OffWhite SS25 defilesinde, markanın vefat eden kurucusu Virgil Abloh’un memleketi Gana’ya yapılan bir geziden ilham alan tasarımlar ve modern spor giyim koleksiyonu sergilendi.

OFFWHITE SS25

KIM SHUI SS25

Koleksiyonda Japon Sanat akımı Kintsugi’den esinlenen tasarımlar yer aldı.

Kim Shui SS2

İlgili Konular