30 Eylül-6 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Eylül ayının son günüyle birlikte bu hafta Ekim ayına güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Yeni hafta, burçlar için hem iç hem de dış dünyada değişimlerin yaşanacağı bir dönem. 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasının da etkisiyle kişisel kararlardan, sosyal ilişkilere, iletişime, kariyer gelişmelerine, finansal kararlara ve ilişkilere kadar farklı alanlarında önemli gelişmeler yaşanabilir. İşte bu hafta burçları bekleyen gelişmeler:

Koç

koç burcu

İletişimin ve sosyal ilişkilerin ön planda olacağı, duygusal konular başta olmak üzere yepyeni bir döneme adım atacağınız bir hafta sizi bekliyor. İş hayatınızda veya sosyal yaşamda ortaklıklar, iş birlikleri, görev paylaşımları ve fikir üretimi gerçekleşebilir. Yeni insanlarla tanışma, iş veya sosyal çevrenizde önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Duygusal konularda aceleci kararlar almamaya dikkat edin. Diğer yandan size zaman kaybettirdiğini, olumsuzluk yüklediğini düşündüğünüz sosyal ve ya özel ilişkilerinize de gözden geçirme zamanı. Hafta sonu dinlenmeyi ve kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Boğa

boğa burcu

Bu hafta gündelik hayatınızdaki süreçlerle, yaşam rutinlerinizle  ilgili düzenleme ve  planlamalara gidebilirsiniz. Hayatınız, işiniz, paylaşımda bulunduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizin yaşamınıza etkilerini değerlendirmek için bir fırsat. Zaman zaman sınır koymanın ve “hayır” diyebilmek gerektiğinin farkına varın. 2 Ekim’de Terazi burcunda meydana gelecek güneş tutulması etkisiyle de bazı sonlanmalar gerçekleşebilir.  Güneş tutulmasının etkisiyle bazı konularda başlatmak istediğiniz değişimler için gereken enerjiyi kendinizde bulabilirsiniz. Harcamalarınızda ve yatırımlarınızda kontrolü elden bırakmamaya dikkat edin.

İkizler

ikizler burcu

Yaşamınıza yenilikler ve getirecek değişim rüzgarları esiyor. Kişisel gelişim ve kariyer anlamında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum yeni projelerin devreye girmesi ve sorumluluk artışı getirebilir. Bu hafta yeniliklerle ilgili olarak yeni duygusal başlangıçlarda yaşamınızda öncelik sahibi olabilir. Dengeyi koruyan süreçler izlemeye dikkat edin. 2 Ekim’de Terazi burcunda Güneş Tutulması ile birlikte hayatınız romantik ilişkiler, şans, yaratıcılık gibi konularda etkilenebilir.

Yengeç

yengeç burcu

Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması döneminde kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, aile içi durumlar ve maddi konularla ilgili haberler ve gelişmeler ortaya çıkabilir. Geçmişten gelen anlaşmazlıklar uzlaşı ile çözüme kavuşabilir ve ya çatışmalarla ilişkilerde sonlanmalar görülebilir. Yaşadığımız çevre de zihinsel süreçlerimizi derleyip toplamamıza destek olur. Yaşama olan konsantrasyonunuzda yeni bir eve geçmek, ev içi düzenlemeler ve ya dekorasyon çalışmaları da katkı sağlayabilir. Güneş Tutulması etkisi de yaşam planınızı güncellemeniz için büyük bir değişim dalgası başlatıyor. Hafta içinde iş hayatı ile ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir.

Aslan

aslan burcu

İletişim gücünüzle çevrenizin ilgisini üzerinize çekeceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni dostluklar kurma veya eski arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirme vesilesi ile sosyal çevrenin önem kazandığı bir dönemdesiniz. Aile büyüklerinin de bu sürece katkıları görülebilir. 2 Ekim’de Terazi burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma, hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz sevindirici gelişmelere yön verebilir. Güneş tutulması etkisi ile eğitim, öğretim, kişisel gelişim gibi konular zihninizde önemli yer tutabilir. Bilgi birikimini artırmak, merak ve keşif ile yeni kazanımlar sağlamak için doğru zamanlama.  

Başak

başak burcu

Kariyer ve finansal konular bu haftanızın odağında.  2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması; kazançlar, maddi varlıklar, yeni ortaklıklar, özgüven, yaşamsal değerler gibi konularda görülecek destekleyici gelişmelerle dönüşümü işaret ediyor. Yeni iş fırsatları, gelir artışı, katkı sağlayacak projeler gündeme gelebilir. Kaynaklarınız verimli kullanma noktasın da farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak size uygun projelere katılımcı olmaya gayret edin. Sağlığınıza ve kendinize zaman ayırmayı da öncelikler arasına almanız gereken bir haftadasınız.

Terazi

terazi burcu

2 Ekim’deki  güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu hafta sizler için keşif ve öğrenme zamanı. Tutulma vesilesi ile yaşama bakış açınız, değerleriniz, kararsızlık yaşadığınız konular ile ilgili değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Değişime olabildiğince ılımlı yaklaşmaya çalışın. Yeni bir iş, ilişki, yaşama dair yeni alışkanlıklar kazanma veya zararlı olanları bırakma bu değişimin başlangıcı olabilir. Eski arkadaşlarla iletişime geçme, dostlukları yeniden canlandırma gibi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Akrep

akrep burcu

Bu hafta ilişkilerinizde tutku ve bağlılık ön planda. Emin olmadığınız, güven problemi yaşadığınız kişilere dair daha derin sorgulamalar yapabilirsiniz. 2 Ekim’de Terazi burcundaki güneş tutulması ile psikolojik ve ruhsal ihtiyaçlarınıza, ruhsal ihtiyaçlarınıza, korku, endişe, güvensizliklerinize dair dikkat ve farkındalığınız artabilir. Dengeli ve sürdürülebilir sosyal ve romantik ilişkiler için yaşamınızdaki alma-verme dengesini değerlendirebilirsiniz. Bu sayede önümüzdeki dönemde çevrenizdeki kişilere dair yeni bilgiler edinebilirsiniz.  Hafta sonunda dinlemeye zaman ayırmayı unutmayın.

Yay

yay burcu

İlişkiler, iletişim, sosyal çevrede hareketlenme sizin için bu haftanın gündeminde yer alıyor. Enerjiniz olumlu yönde artıracak kişileri ve konuları hayatınıza katabilirsiniz. 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması yeni arkadaşlıklar kurmanıza katkı sağlayacak. Çevrenizin genişleyebileceği, yoğun etkileşim yaşayabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Artan etkileşiminizde size gelebilecek beklenti ve talepleri doğru önceliklendirmeye çalışın.  Geleceğe dair planlar kurarken fikir alacağınız kişilerin vizyonuna dikkat edin. İş hayatı veya eğitimle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz konulara dair kararlar alabilirsiniz.  

Oğlak

oğlak burcu

Yaşam amacınızı, gerçekleştirmek istediklerinizi, mesleğinizi, kariyerinizi gerçekçi bir bakış açısıyla sorgulayabileceğiniz, önemli döngüler başlatabileceğiniz bir dönem. 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması toplumsal algılanışınız, iş yerinde üstlerinizle ilişkileriniz, yaşam hedefleriniz gibi konularda yeni gelişmeler yaratacak. Güneş tutulmaları her zaman yeni başlangıçlara işaret eder. Sizi de kariyer anlamında güzel başlangıçlar yapacağınız ve daha çok göz önünde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kazanacağınız farkındalıklarla alacağınız kararlar sonlandırmalara yol açabilir. Belirleyeceğiniz yeni hedeflerle kendinize alternatif kapılar açma olasılığınız yüksek. Verdiğiniz emeklerin ve çabaların sonuçlarını elde edeceksiniz.

Kova

kova burcu

Yaşamınıza farklılıklar katmaya başlayacağınız bir dönem başlıyor. 2 Ekim’de Terazi burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor.  Kendinizi geliştirme, keşif, yeni vizyonlar geliştirme, iletişim sorunlarını aşma konularında verimli bir döneme giriyorsunuz. Tutulmanın etkisiyle hayatı sorgulama, anlam arayışı, yeni bakış açıları kazanma konuları sizi etkileyecek. Yaratıcı projelere, sanatsal faaliyetlere, eğitim imkanlarına, hobilere olan ilginiz artacak. Romantik ilişkilerde keyifli gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda ise dikkati elden bırakmayın.

Balık

balık burcu

Maddi konularda keyfinizin yerine gelmeye başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Kazanılmış haklarınızı almak, ödemeleriniz düzene koymak gibi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Girişimcilik konusunda yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bilgi, tecrübe veya finansal anlamda kaynaklarınızı ve birikimlerinizi farklı kaynaklarla bir araya getirme imkanı bulabilirsiniz. Yatırım yapmanız gereken konularda ise aşırı finansal yük almamaya dikkat edin. Aileye ve kendinize ayırmanız gereken zamanı önceliklendirmek önemli. İlişkilerde yaşayabileceğiniz duygusal yoğunluklarda denge durumunda kalmaya özen gösterin.

İlgili Konular